Tilmeldingen til hvalpehold/kursushold åbner  den <dato følger> kl. 19:00.
Når der åbnes, vil holdet kunne ses under menuen "Tilmelding".  
 
Kurset er 15 træninger inkl. et oplæg/foredrag fra en dyrlæge med gode råd, vejledning og information. Prisen er 1.020 kr.
Der startes med en informationsaften, som du kan finde i vores kalender. Bemærk: Hunden skal være mindst 3 måneder gammel ved træningsstart.
 
Der er et begrænset antal pladser, og det er vores erfaring, at pladserne hurtigt er bookede. Du er velkommen til at oprette en profil her på siden, inden vi åbner for tilmelding, så du ikke først skal gøre det ved tilmelding.
 
Hvis alle pladser er optagede, kan man tilmelde sig en venteliste i første omgang - ligeledes med et begrænset antal pladser. Ventelisten bliver slettet igen, når vi er sikre på, at vi ikke kan tage flere ind. Man kan ikke komme i kø til næste hold, hvis ikke det lykkes at komme med i denne omgang.
 
Træningstiderne er lørdag i vinterhalvåret, men der trænes enten mandag eller torsdag i sommerhalvåret. Mere info om træningstiden og øvrig praktik får du på infoaftenen, hvor du også vil komme til at møde dine trænere.
 
 

Nyheder

Sponsorer