Velkommen til kursushold for alle slags hunde hos DcH Vesthimmerland.

Når der åbnes, vil holdet kunne ses under "Tilmelding".

Der er et begrænset antal pladser, og det er vores erfaring, at pladserne hurtigt er bookede. Du er velkommen til at oprette en profil her på siden, inden vi åbner for tilmelding, så du ikke først skal gøre det ved tilmelding.

Vi har valgt ikke at have venteliste på forhånd til disse populære hold.

Generel information

  • Hunden skal være mindst 12 uger og være vaccineret, samt have lovpligtig ansvarsforsikring.
  • Kurset varer ca. 4 måneder, og det består af 15 gange træning/undervisning inkl. en dyrlægedag. Træningen ligger lørdage i formiddagstimerne i vinterhalvåret (oktober til april), mens der trænes mandage eller torsdage om sommeren.
  • Obligatorisk informationsaften i klubhuset med tilmelding første tirsdag efter tilmelding. Se næmere under begivenheder, når der åbnes. Denne aften vil der bl.a. blive gennemgået, hvad man skal medbringe til træning. Dokumentation for forsikring og vaccination forevises til træner denne aften.
  • Udbyttet af kursets er bedst, hvis det er én hundefører, der går med hunden hver gang. Du kan dog tilmelde en sekundær hundefører (med samme adresse som tilmeldte og primære hundefører og kun de første 4 måneder), der kan komme med hunden på holdet, hvis du er forhindret. Hvis der ikke registreres en sekundær hundefører, er det kun dig, der må gå med hunden.
  • Man er selvfølgelig altid velkommen til at tage familien/pårørende med som tilskuere til at se med på afstand.
  • Børn kan også registreres som hundeførere, de skal dog være fyldt 15 år ved kursusstart.
  • Når du tilmelder dig kurset, er du først optaget, når betalingen er gennemført. Betaling sker ved tilmelding. Da der er begrænset antal pladser er tilmelding bindende, og indbetalt kontingent tilbagebetales ikke.
I forbindelse med tilmeldingen skal du besvare nogle spørgsmål, så vi har mulighed for at placere dig på det bedst mulige hold.

Vi ser frem til at se dig og din hund på vores dejlige træningsplads.

Nyheder

Sponsorer